Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G
3,0 1 hodnotení
Tablet – displej 10,1" Full HD 1920 × 1200 TFT, Qualcomm Snapdragon 778G 2,4 GHz, RAM 6 GB, kapacita úložiska 128 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, 5G, 4G/LTE a 3G, zadný fotoaparát 13 Mpx (f/1,9), predný fotoaparát 8 Mpx (f/2), odolný podľa IP68, USB-C, batéria 7600 mAh, Android 12
Kód:  SATA1025a0b Produktové číslo:  SM-T636BZKEEEE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G

Tablet SAMSUNG Galaxy Tab Active 4 Pro sa stane pomocníkom, s ktorým zvládnete hravo hneď niekoľko vecí. Dovolí vám sledovať dianie online, zaznamenávať videá a robiť fotografie, ale tiež využívať praktické aplikácie alebo hrať hry. Tablet je osadený 10,1" displejom, ktorý poslúži na pracovné a študijné účely. Uchváti aj používateľov hier alebo priaznivcov filmov. Všetky operácie a funkcie ovláda 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 778G. Veľkosť operačnej pamäte je 6 GB. Pre súbory, fotky aj videá je k dispozícii 128GB vnútorná pamäť. Táto pamäť vám umožní bežne používať zariadenie bez akéhokoľvek obmedzenia. Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 7600 mAh. Za zmienku rozhodne stojí aj jeho konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack). Tento tablet vám zaručí bezstarostné používanie vďaka svojej vodoodolnosti. Jeho ochrana spĺňa stupeň krytia IP68. Tablet Samsung sa zaraďuje do radu Samsung Galaxy Tab.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G ...
Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G ...

Kľúčové prednosti tabletu Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G

  • Vychutnajte si audiovizuálny obsah s tabletom Samsung
  • O plynulú prevádzku systému sa postará 8-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte dosahuje 6 GB
  • Tablet je vybavený 10,1" displejom
  • Výhodou je konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Je odolný voči vode
  • Jeho ochrana je na úrovni stupňa krytia IP68
  • Tablet Samsung sa zaraďuje do radu Samsung Galaxy Tab
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu je 13 Mpx
  • Tabletu Samsung zabezpečuje energiu batéria s kapacitou 7600 mAh
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť s pamäťovou kartou typu MicroSD vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom poskytne NFC, WiFi, Bluetooth a GPS
  • Na prezeranie obsahu na internete, odosielanie a prijímanie e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle 5G, 4G/LTE a 3G mobilné siete
  • Tablet je kompatibilný s funkciou OTG
  • Môže byť spojený s televíznou obrazovkou
Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G ...

Snímajte fotografie na každom kroku

Súčasťou výbavy na fotenie v tablete je 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx predný fotoaparát. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prispieva k lepším výsledkom prisvetľovacia dióda. Túto funkciu využijete večer či v noci, na zle osvetlených miestach alebo pokiaľ potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Clonové číslo má vplyv na celkovú expozíciu fotografie. Tablet Samsung disponuje f/1,9-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Ponúka plytšiu hĺbku ostrosti, čo umožňuje zaostrenie objektu a rozostrenie pozadia.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G ...

Tablet Samsung má k dispozícii slušné úložisko

Funkcie a operácie tabletu Samsung riadi operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je známy svojou otvorenosťou a širokým spektrom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu ponúka veľkosť 6 GB, ktorá zvládne ako 3D hry, tak virtuálnu realitu. Pre všetky súbory a ostatné dáta je nachystaná vnútorná pamäť vo veľkosti 128 GB, ktorá je ideálna pre tých najnáročnejších používateľov, a tak vám umožní spravovať aj veľmi rozsiahle množstvo dát a aplikácií. Pokiaľ budete mať predsa len pocit, že je pamäť tabletu nedostatočná, možno ju rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD až do veľkosti 1024 GB.

Tablet Samsung umožňuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 cm. To vám umožní bezkontaktné platby zariadením v obchodoch bez nutnosti vyťahovania platobnej karty. Tablet s WiFi funkciou vám umožní spojenie s bezdrôtovými internetovými sieťami, čo zahŕňa rýchly prístup na internet tam, kde je dostupný signál. Bezdrôtová komunikácia Bluetooth umožní spojenie s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Vďaka tejto technológii má tablet schopnosť získavať presnú geografickú polohu, čo je prospešné pre navigáciu a ďalšie aplikácie. Hudbu si budete môcť vychutnať cez slúchadlá, a to vďaka 3,5 mm Jack konektoru. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám umožnia rýchle 5G, 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými môžete rýchlo a bez komplikácií sťahovať veľké súbory, streamovať či vybavovať videohovory.

Funkcie, ktoré sa hodia

Užívajte si život naplno s tabletom Samsung. Na tablete je možné využiť funkciu OTG, čo znamená, že k nemu možno pripojiť ďalšie periférie, napríklad myš, klávesnicu alebo USB disky. Prepojte tablet s televízorom a nechajte sa uniesť filmami na veľkom monitore. Celkom iste uvítate praktický senzor, ako je pohybový senzor, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia a čítačka odtlačkov prstov, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. Dotykom na tablet aktivujete rozpoznávanie odtlačku prsta a odomknete ho. Pomocou senzora priblíženia tablet spozná, kedy je tvár počas hovoru blízko tabletu, a automaticky vypne displej kvôli zabráneniu náhodnému dotyku. Tablet je vybavený gyroskopom, čo znamená, že rozpozná polohu zariadenia a automaticky pretočí obrazovku na čo najpohodlnejšie používanie. Svetelný senzor meria úroveň okolitého osvetlenia a automaticky prispôsobuje jas a kontrast na displeji. Tak docielite optimálnu čitateľnosť a ušetríte energiu batérie automatickým znížením jasu v tmavom prostredí.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

pohybový senzor, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia a čítačka odtlačkov prstov

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a stylus

Rozmery:

10,2 × 242,9 × 170,2 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

674 g

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
6 GB (6 144 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
6 GB (6 144 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
1 024 GB (1 048 576 MB) Hotovo!

Konektory a senzory

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,9 Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
7 600 mAh Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz Hotovo!
Model procesora
Qualcomm Snapdragon 778G Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Funkcie
OTG, Prenos obrazu do TV, Vodoodolný Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
10,2 mm (1,02 cm) Hotovo!
Šírka
242,9 mm (24,29 cm) Hotovo!
Hĺbka
170,2 mm (17,02 cm) Hotovo!
Hmotnosť
674 g (0,67 kg) Hotovo!
Stupeň krytia
IP68 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal, Stylus Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sháním klávesnici k odolnému tabletu Samsung Tab Active4 Pro 5G. Na českých eshopech se mi nedaří. Byla by možnost ji sehnat? Děkuji za odpověď

Lze z tabletu i telefonovat? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro 5G - Enterprise Edition.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií