SENCOR SBR1030WH

Zobraziť katalóg
SENCOR SBR1030WH
Domáca pekáreň bílá, 450W, 1000g náplň, 12 programů, LCD, časovač
Kód:  EAV6072 Produktové číslo:  40016408 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SBR1030WH

Domáca elektrická pekáreň na chleba v elegantnom bielom prevedení.Pekáreň je vybavená jedným hnetacom hákom a plne automatickú prípravou cesta, kedy stačí len vložiť potrebné suroviny a zvoliť jeden zo 12 prednastavených programov.Nechýba ani jeden špeciálny program pre prípravu džemu.Ak je nejaké suroviny potrebné vložiť neskôr, upozorní na to prístroj zvukovým signálom.Pekáreň umožňuje pripravovať chlieb s tromi úrovňami prepečenia kôrky (svetlá, stredne tmavá a tmavá).



Obsluhu uľahčí veľký LCD displej s ukazovateľom zostatkového času do a veko s priezorom, ktoré umožnia sledovať priebeh prípravy i samotného pečenia.Výrobca pamätal aj na prípad výpadku prúdu a preto pekáreň zaobstaral pamäťou, ktorá zabezpečí, že po výpadku kratšom ako 7 minút, bude prístroj pokračovať v činnosti.Ešte jednu hodinu po dokončení pečenia udržiava prístroj stálu teplotu.Hnetací hák i forma na pečenie sú potiahnuté povrchom s antiadhézny úpravou pre jednoduchú údržbu.Formu je možné umývať v umývačke riadu.Spodná strana pekárne je opatrená protišmykovými nožičkami.



Parametre a špecifikácie:



Príkon:

450 W



Maximálny objem chleba:

1000 g



Počet metlí:

1



Časovač:

13 hodín



Počet prednastavených programov:

12 + 1



Príslušenstvo:

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 000 g Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť náplne
1 000 g Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR SBR1030WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBR1030WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SBR1030WH.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií