Služba AlzaNEO: Tablet PC Lenovo Yoga 510-14AST Black

Zobraziť katalóg
Služba AlzaNEO: Tablet PC Lenovo Yoga 510-14AST Black
Služba – AMD Dual Core A9 9410, multidotykový 14" 1920×1080 IPS antireflexný, RAM 4GB DDR4 SDRAM, AMD Radeon R5, SSD 256GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, HD webkamera, USB 3.1 Gen 1, HDMI, čítačka kariet, 2-článková batéria, Windows 10 Home 64-bit
Kód:  NSKR_1458 Produktové číslo:  80S90041CK_ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Služba AlzaNEO: Tablet PC Lenovo Yoga 510-14AST Black Predaj skončil

Služba AlzaNEO: Tablet PC Lenovo Yoga 510-14AST Black

Ľahko prenosný notebook s vysokým výkonom a veľkou výdržou

Toto je elegantný Lenovo Yoga 510, notebook, ktorý môžete používať aj ako tablet. Vďaka najnovším procesorom AMD poskytuje vysoký výkon a s veľkou integrovanou batériou vydrží nabitý celý pracovný deň. Okrem toho ponúka kovovú opierku dlaní a prémiové ozvučenie Harman Audio. S veľkým multidotykovým 14" displejom s Full HD rozlíšením budete môcť ľahko upravovať svoje fotografie, alebo si vychutnávať obľúbený film.

 
Yoga 510

Výkonný procesor AMD

Výkonný procesor AMD Dual Core A9 9410 a grafická karta AMD Radeon R5 vás úplne pohltí úchvatnú rýchlosťou. Hrajte hry, upravujte fotografie, strihajte videá a mnoho ďalšieho. Pre nový notebook Yoga 510 nebude nič prekážkou.

Yoga 510

Dotykový Full HD displej

Kvalitný dotykový 14" displej, tvorený technológiou IPS, prináša verné zobrazenie farieb, vysoký kontrast a jemné rozlíšenie Full HD. Vďaka širokým pozorovacím uhlom sa môžete pozerať na obľúbené filmy s priateľmi bez toho, aby došlo k skresleniu obrazu.

Yoga 510

Široké možnosti využitia

Tablet alebo notebook? A čo takto oboje? S novým zariadením Yoga 510 je možné používať notebook v režimoch, ktoré vám budú aktuálne vyhovovať. Vďaka nízkej hmotnosti sa vám aj ako tablet bude ľahko držať v rukách.

Yoga 510

Veľká výdrž batérie

Yoga 510 s vami zostane aj vo chvíľach, keď ho budete potrebovať najviac. Vďaka 35 Wh batérii s výdržou až 8,5 hodiny s vami zostane celú pracovnú dobu, alebo celý školský deň. A keď sa vám vybije, vďaka rýchlemu nabíjaniu ho budete mať nabitý o 40 % rýchlejšie, ako bežný notebook.

Yoga 510

Reproduktory Harman

Vychutnajte si svojich obľúbených interpretov na reproduktoroch s technológiou Harman Audio. Ich priestorový, neuveriteľne ostrý a čistý zvuk vás vtiahne do deja. Vďaka nim dostane sledovanie filmov a hranie hier nový rozmer.

Yoga 510

Kovová opierka a rýchly disk

Pre ešte lepší zážitok sme notebook Yoga 510 vybavili kovovou opierkou dlaní, ktorá je vyrezaná diamantom. S rýchlym SSD diskom už nebudete musieť čakať večnosť, kým sa vám spustí počítač a všetky potrebné aplikácie. Rýchly SSD disk je zárukou vašej spokojnosti.


Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Tablet PC Lenovo Yoga 510-14AST Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaNEO-Service: Lenovo Yoga 510-14AST Black Tablet PC.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií