Discovery Ultra žlutá

Zobraziť katalóg
Discovery Ultra žlutá
Elektrická kolobežka skladacie, 36V, 8 "nafukovacie pneu, motor: 300W, pohon reťazou, max.rýchlosť: 18km / h, brzda na zadnom kolese, otočná páčka na reguláciu rýchlosti, batérie: Li-Ion 36V 4,4Ah, rám: hliník, dojazd : cca 20km, váha: 12kg, KOLOBEŽKA NIE JE SCHVÁLENÉ PRE CESTNÉ PREVÁDZKU
Kód:  SPTbd0730 Produktové číslo:  4014607580274

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Discovery Ultra žlutá

Skvele spracovaná elektrická kolobežka značky Prophete vám bude robiť ideálneho spoločníka pri každodenných výjazdoch po cyklotrasách alebo na ceste do školy či práce. Je vyrobená v krásnom modernom dizajne, ktorý nadchne každého priaznivca týchto dopravných prostriedkov. Kolobežku, ktorá je vyrobená z hliníkovej zliatiny, jednoducho zložíte a môžete ísť verejnou dopravou, napríklad keď vás stretne nečakaný dážď.

Kľúčové vlastnosti žlté elektrické kolobežky Discovery Ultra

  • Kvalitná elektrická kolobežka za skvelú cenu
  • Rýchle zloženie a rozloženie
  • Hmotnosť len 12 kg a nosnosť až 100 kg
  • nafukovacie pneumatiky
  • Dojazd až 20 km
  • moderný dizajn

Výkonný 300W motor s dojazdom až 20 km   ?

Základ tvorí 300W elektromotor s reťazovým pohonom, ktoré dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť až 18 km / has 4,4Ah batérií zaistí dojazd až 20 km. Akumulátor na plnú kapacitu nabijete už za 2,5 hodiny. Nafukovacie 8 "pneumatiky zaisťujú solídny komfort aj pri prechádzaní rôznych nerovností na povrchu. Otočná páčka dobre poslúži k reguláciu rýchlosti a iste oceníte aj bezpečnú zadnú brzdu. Nosnosť kolobežky je až 100 kg a hmotnosť iba 12 kg.

Upozornenie:
Kolobežka nie je schválená pre bežnú cestnú prevádzku!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Discovery Ultra žlutá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Discovery Ultra žlutá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Discovery Ultra žlutá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Discovery Ultra Sárga.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií