Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce
Prilba na bicykel unisex, MTB, spôsob zapínania: remienok s prackou, MIPS, EPS, 14 ventilačných otvorov, vnútorné vystuženie, mips, hmotnosť 360g
Kód:  SPTfox344nad Produktové číslo:  SPTfox344nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce Predaj skončil

Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce

Radi si na bicykli vyjdete do prírody? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktorá vám zaistí ochranu v prípade nehody. Ide o model, ktorý je svojím dizajnom ideálny pre unisex. Helma na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm a jej hmotnosť je 360 g. Prilba na bicykel Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce je najlepšou voľbou na jazdu na MTB bicykli, ale vyraziť s ňou môžete aj na bežné cesty. Než si prilbu kúpite, mali by ste si overiť aké certifikácie získala. Tento druh cyklo prilby prešiel certifikáciou typu CPSC, EN 1078, AS/NZS 206, AS/NZS 2063. Na väčšiu bezpečnosť je vybavená technológiou MIPS, ktorá dokáže zmierniť následky nárazu. Z veľkej časti je tento model tvorený bezpečnostnou technológiou EPS. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 14 ventilačných otvorov. Vnútorné vystuženie prilby sa postará o väčší komfort a bezpečie.

Významné prednosti cyklo prilby Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce

  • Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať cyklistická prilba
  • Určená pre unisex
  • Obvod hlavy: 51 cm, 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm a 63 cm
  • Hmotnosť prilby: 360 g
  • Typ cyklo prilby: MTB
  • Vyniká bezpečnostnou MIPS technológiou
  • Zapínanie prilby na bike: Remienok s prackou
  • Počet ventilačných otvorov: 14

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Cyklo prilba dominuje takzvanú technológií MIPS, ktorá podporí ochranu vašej hlavy. Pri páde sa elastoméry natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, a umožnia tak redukciu rotačných síl, ktoré neblaho pôsobia na váš mozog. Tento pohyb môže vyzerať bezvýznamne, ale pri náraze vám môže zachrániť život. Nepochybnou prednosťou technológie MIPS je, že technológia tohto typu nepôsobí na vizuálnu stránku prilby.

Poznámka:
» Všetky prilby na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe Helmet Mips Sg, Ce.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií