Fox Speedframe Pro Helmet Navy

Zobraziť katalóg
Fox Speedframe Pro Helmet Navy
5 1 hodnotení
Prilba na bicykel MTB a Freestyle, spôsob upínania: otočné koliesko, MIPS, Varizorb EPS, vnútorné vystuženie, antibakteriálna ochrana, eye garage, odnímateľná vnútorná vložka a vertikálna a bočná možnosť regulácie
Kód:  SPTfox031nad Produktové číslo:  SPTfox031nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fox Speedframe Pro Helmet Navy

Cyklistická prilba k cyklistike neodmysliteľne patrí – väčšina ťažkých úrazov sa stane tým, ktorí ju nenosia. Fox Speedframe Pro Helmet Navy je prilba s plánovaným využitím na jazdu na horskom bicykli. Odhadnete to podľa robustnejšej konštrukcie, u niektorých modelov vylepšenej ochrany tyla a hlavne štítka proti slnku. Nič vám ale nebráni s prilbou jazdiť na akomkoľvek bicykli, typ prilby ovplyvňuje v podstate len vzhľad, nie funkciu.

Nevyhnutné je, aby prilba dobre sedela na hlave aj bez zapnutého podbradníka. Obvod vložky v prilbe môžete jemne doladiť kolieskom na tyle prilby. Veľkou výhodou je tzv. MIPS, čo je riešenie pohlcujúce rotačné sily pri páde, čo sa deje pri väčšine pádov s kotúľaním. MIPS také pôsobenie rieši umožnením drobného posunutia medzi klznou vložkou a vonkajšou škrupinou.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
S Hotovo!

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy
51 cm Hotovo!

Technológia

Technológia
MIPS Hotovo!

Vlastnosti

Výbava
Priestor na okuliare, Vypchávky, Otočné koliesko na nastavenie veľkosti Hotovo!
Farba
Červená, Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fox Speedframe Pro Helmet Navy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fox Speedframe Pro Helmet Navy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fox Speedframe Pro Helmet - sötétkék.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií