Giro Monaco II White M

Zobraziť katalóg
Giro Monaco II White M
5 2 hodnotení
Rukavice na bicykel krátkoprsté, veľkosť M, gélové výstelky, elastické, syntetická koža, pútko na jednoduché zloženie, suchý zips, elastické, syntetická koža, pútko na jednoduché zloženie, zapínanie na suchý zips, pútka na jednoduché zloženie, zapínanie na suchý zips, reflexné, elastické, sťahovacie pútka a reflexné prvky
Kód:  SPTgiro268 Produktové číslo:  768686022425

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Giro Monaco II White M

Cyklistické rukavice zaisťujú príjemnejší úchop, pohlcujú pot z dlaní a tiež garantujú bezpečie pri možnom páde. Rukavice pre mužov aj ženy Giro Monaco II White M náležia k letným modelom, vďaka slabšiemu materiálu udržia tepelný komfort. Bezprstý model dáva prstom voľnosť a komfort, ale pri páde prstom neposkytne dostatočnú ochranu. Dlhšie nosenie bez nepríjemných otlakov majú na svedomí mäkké gélové výstelky. Čo sa týka zapínania, bolo riešené s pomocou suchého zipsu. Môžete na nich nájsť bežné pútka pre nenáročné zvlečenie. Cyklistické rukavice Giro sú ponúkané s mierami veľkosti M. Ich kvalitou, vzhľadom a zhotovením sa najlepšie hodia na horský, trekingový, krosový a cestný bicykel.

Dôležité prednosti cyklistických rukavíc Giro Monaco II White M

  • Veľkosť M
  • Cyklistické rukavice Giro sú určené pre ženy aj mužov
  • Odvetraný model na letné mesiace
  • Krátkoprsté cyklistické rukavice nechávajú voľné prsty
  • Zapínanie suchým zipsom
  • Bez ťažkostí ich zvlečiete vďaka pútkam
  • O pohodlie sa postarajú mäkké gélové výstelky

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Určenie
Muža, Ženu Hotovo!
Veľkosť
M Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie prstov
Krátke Hotovo!
Výstelky
Gélové Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Elastické, elastické, syntetická koža, pútko na jednoduché zloženie, suchý zips, elastické, syntetická koža, pútko na jednoduché zloženie, zapínanie na suchý zips, Pútka na jednoduché zloženie, Reflexné, Reflexné prvky, Sťahovacie pútka, Zapínanie na suchý zips Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky rukavice na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Giro Monaco II White M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giro Monaco II White M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Giro Monaco II White M.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií