KingCamp Moongazer Moon Chair

Zobraziť katalóg
KingCamp Moongazer Moon Chair
Kempingové kreslo – nosnosť 136kg, materiál oceľ, plast a polyester, čierna a sivá farba, hmotnosť 4.7kg, rozmery 80×69×86cm (V׊×D)
Kód:  SPTking54 Produktové číslo:  SPTking54

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KingCamp Moongazer Moon Chair

KingCamp Moongazer Moon Chair

Doprajte si pohodlie na svojich kempingových výletoch so stoličkami KingCamp Moongazer Moon Chair. Stolička sa môže pochváliť dokonalým vyvážením a presným spracovaním detailov. Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair sa stane vašim príjemným spoločníkom pri rannej káve i večernom opekaní. O špičkovú odolnosť sa stará oceľový rám a vystužený poťah. Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair si tak uchováva dostatočne veľkú nosnosť, ktorá činí až 136 kg. Veľký priestor a praktické vrecko doladí celkové komfortné posedenie. 

Kľúčové vlastnosti kresla KingCamp Moongazer Moon Chair

  • Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair sa môže pochváliť nosnosťou až 136 kg
  • Jeho hmotnosť dosahuje 4,7 kg
  • Rozmery rozloženého kresla: 86 × 69 × 80 cm
  • Rozmery zloženého kresla: 88 × 23 × 20 cm
  • Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair je vyrobené v čiernej a bielej farbe

Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair ľahko zbalíte na cesty

O ľahké prenášanie kresla KingCamp Moongazer Moon Chair sa postará priložená prepravná taška v čiernom vyhotovení. Kempingovú stoličku sprevádzkujete v priebehu chvíľky. Poskladáte ju do minimalistického tvaru s rozmermi 88 × 23 × 20 cm. Jej hmotnosť činí 4,7 kg. Kompaktné rozmery ju predurčujú na ľahké prenášanie. Využijete ju tak na kempovanie, výlety, rybárčenie aj iné outdoorové aktivity. Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair disponuje praktickými vreckami na odloženie nevyhnutností.

KingCamp Moongazer Moon Chair
KingCamp Moongazer Moon Chair

Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair ľahko sprevádzkujete

Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair sa môže pochváliť jednoduchým systémom rozloženia. Do požadovaného stavu ho zložíte aj rozložíte počas sekundy. V rozloženom stave dosahuje rozmery 86 × 69 × 80 cm, kam sa pohodlne zmestí dospelá osoba. O komfortné posedenie sa postará nadštandardný priestor na sedenie a praktické odkladacie vrecko. Na zbalenie kresla KingCamp Moongazer Moon Chair využite prepravnú tašku. Jednoduchým skladaním vám zostane balíček minimálnych rozmerov.

KingCamp Moongazer Moon Chair sa môže pochváliť kvalitným vyhotovením

Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair je vyrobené z kvalitného oceľového materiálu, ktorý si zachováva silnú odolnosť aj stabilitu. Oceníte jednoduchú údržbu poťahu, ktorý je vystužený pre lepšie pohodlie pri sedení. Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair vám poskytne dostatočný a priedušný komfort v teplých aj chladných dňoch. Je vhodné na kempovanie, ale využijete ho aj v domácich podmienkach napríklad na návštevy. 

KingCamp Moongazer Moon Chair
KingCamp Moongazer Moon Chair

Stabilné usadenie

Kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair je vybavené nôžkami, ktoré sa môžu pochváliť pevným vyhotovenímKreslo tak zostane vždy na svojom mieste.

KingCamp Moongazer Moon Chair

Bočné vrecko

Na uloženie mobilu alebo napríklad fľaše s pitím má pre vás kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair nachystané praktické vrecko na bočnej strane.

KingCamp Moongazer Moon Chair

Zadné vrecko

Na uloženie väčších vecí ako napríklad tablet využijete vrecko, ktoré má kreslo KingCamp Moongazer Moon Chair umiestnené zo zadnej strany operadla.

KingCamp Moongazer Moon Chair

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
86 cm Hotovo!
Šírka
69 cm Hotovo!
Výška
80 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!
Typ
Kreslo Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
86 cm Hotovo!
Šírka
69 cm Hotovo!
Výška
80 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Typ

Typ
Kreslo Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
880 mm Hotovo!
Šírka
230 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
136 kg Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Oceľ, Plast, Polyester Hotovo!
Farba
Čierna, Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KingCamp Moongazer Moon Chair Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Moongazer Moon Chair. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KingCamp Moongazer Moon Chair.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií