Effaclar

L-Tryptofan Therapill cps. 60

Zobraziť katalóg
L-Tryptofan Therapill cps. 60
Doplnok stravy – pre život v pohode, pri poruchách nálady a psychickej nepohode, tradičný prípravok s vysokým obsahom L-tryptofánu a vitamínu B6 na dosiahnutie psychickej rovnováhy, vnútorného pokoja a pocitu pohody
Kód:  SPTsyo007 Produktové číslo:  4537735 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

L-Tryptofan Therapill cps. 60

L-Tryptofán je tradíciou preverený prípravok lekárenskej kvality s vysokým obsahom 190 mg L-tryptofánu a vitamínu B6 v jednej kapsule. Slúži na dosiahnutie psychickej rovnováhy, vnútorného pokoja a pocitu pohody v obdobiach, keď sa človeku nedostávajú. V Českej a Slovenskej republike bol tento prípravok uvedený na trh pred viac ako 20 rokmi a stále sa teší veľkej obľube zákazníkov. Prípravok nie je návykový, takže ho možno užívať dlhodobobez nežiaducich účinkov. V odporúčanej dennej dávke prípravok neznižuje bdelosť ani nevyvoláva spánok.

Použite

  • pri poruchách nálady a psychickej nepohode*
  • originálny prípravok s vysokou dávkou čistého L-tryptofánu lekárenskej kvality
  • účinné a tradíciou preverené nenávykové zloženie bez nežiaducich účinkov


* Prípravok sa užíva pri poruchách nálady a psychickej nepohode. Odporúča sa užívať dlhodobo. L-tryptofán je životne dôležitá živina, ktorú ľudské telo získava zo stravy. Následne z neho vyrába množstvo ďalších látok, z ktorých väčšina slúži operáciám nervového a neurohormonálneho systému. Medzi týmito látkami zaujíma jedinečné postavenie serotonín (5-hydroxytryptamín), ktorý je prenášačom nervových signálovovplyvňujúcich okrem iného psychickú stabilitu a pocit pohody. L-tryptofán je prirodzenou zložkou vyskytujúcou sa v ľudskom organizme. Preto jeho užívanie nevyvoláva žiadne nežiaduce účinky a nie je návykové.

Dávkovanie

V odporúčanej dennej dávke neznižuje bdelosť ani nevyvoláva spánok.

Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula 1 – 3× denne, najlepšie medzi jedlami. Na dlhodobé užívanie.

Upozornenie

Výrobok nie je určený deťom, tehotným a dojčiacim ženám. U osôb s ochorením obličiek, pečene a svalovými poruchami odporúčame užívanie konzultovať s lekárom. Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie! Uchovávajte v suchu a tme pri teplote 15 – 25 °C. Uchovávajte mimo dosahu detí! Neužívajte v prípade precitlivenosti na niektorú obsiahnutú zložku.

Výrobca:
Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. Vyrobené v ČR so súhlasom Brainway Inc, s.r.o. sd

Parametre a špecifikácia

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!
Účinok
Na stres a nervy, Na pamäť a sústredenie, Na spanie (tehotenský) Hotovo!
Pre časť tela
Mozog Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Účinok

Účinok
Na stres a nervy, Na pamäť a sústredenie, Na spanie (tehotenský) Hotovo!
Pre časť tela
Mozog Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre L-Tryptofan Therapill cps. 60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L-Tryptofan Therapill cps.60.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií