NELL EGAN 18" čierny

Zobraziť katalóg
NELL EGAN 18" čierny
4,5 2 hodnotení
Batoh na notebook pre notebooky s veľkosťou uhlopriečky 18" (45.7 cm), špeciálne vrecko pre notebook v centrálnom vrecku, priehradky na písacie potreby, dve samostatné vrecká, reflexné prvky, rozmery 36x48x18cm
Kód:  PNll002 Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  S15/H008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NELL EGAN 18" čierny

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Tento skvelý vypolstrovaný batoh má špeciálnu kapsu určenú na bezpečné prenášanie a uchytenie notebooku. Na prednej strane sú ďalšie dve vrecká uzatvárateľné zipsom a jedno menšie vrecko. Ďalej vo vnútri batohu nájdete priehradky na písacie potreby a dve samostatné kapsičky. Po stranách batohu sú vrecká zo sieťoviny na fľašu alebo iné drobnosti. Pre lepšiu a pohodlné nosenie má batoh nastaviteľné a vypolstrované popruhy. Chrbtová časť je tvorená pevnejším materiálom. Pri prenášaní budú všetky vaše veci s týmto batohom dokonale chránené. Batoh je určený pre notebooky s veľkosťou uhlopriečky 18'' (45,7 cm). Pre vašu bezpečnosť je batoh navyše vybavený reflexnými prvkami.

Hlavné prednosti

  • Materiál: polyester, sieťovina
  • Rozmery: 36 × 48 × 18 cm
  • Pevná chrbtová časť
  • Nastaviteľné vypolstrované popruhy

Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Hĺbka
13 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
42 cm Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
13 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
42 cm Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
16" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, chci se zeptat na takovou specifickou věc. U produktu (kod:PNll002) je napsáno, že je to pro 16" notebooky. Když mám ale 13"-14" ntb je to jedno, nebo je to stavěné pouze na 16"? Dékuji

Diskusia a poradňa k NELL EGAN 18" čierny
Príslušenstvo pre NELL EGAN 18" čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NELL EGAN 16" černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NELL EGAN 18 "schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NELL EGAN 18 "schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NELL EGAN 16" černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií