Physio GYMNIC 120

Zobraziť katalóg
Physio GYMNIC 120
Fitlopta červený, priemer 120 cm, 300 kg, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA903k3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Physio GYMNIC 120

Physio GYMNIC 120 je luxusný gymnastická lopta s priemerom 120 cm vyvedený v červenej farbe. Tento unikátny lopta je vyrobený z vysoko kvalitného mäkčeného PVC v BRQ kvalite odolné proti prasknutiu, je ľahký, mäkký a dokonale pružný. Je skvelým partnerom pre dotykové terapie, vodné hry, rytmickú gymnastiku, preťahovanie, balančné cvičenia a rôzne loptové hry. Je vhodný ako alternatíva stoličky či ako vankúš. Využíva sa k zapájaní hlbokých svalov, odstraňuje nerovnováhu, pomáha k spevneniu tela a zlepšuje jeho držanie. Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov veku.

Špecifikácie:

Priemer: 120 cm
Maximálna nosnosť: 300 kg
Farebné prevedenie: červená
Obsah balenia: gymnastická lopta, dva štuple, redukcia pumpičky na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Physio GYMNIC 120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHYSIO GYMNIC 120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PHYSIO Gymnica 120. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PHYSIO Gymnica 120. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PHYSIO GYMNIC 120.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií