Salomon Intensity 3/4 Tight M galet grey M

Zobraziť katalóg
Salomon Intensity 3/4 Tight M galet grey M
Legíny pánske bežecké, pohodlné s podporou svalov a širokým lemom v páse, veľkosť M
Kód:  SPT10613 Produktové číslo:  887850888404 Stránky výrobcu
Salomon Intensity 3/4 Tight M galet grey M Predaj skončil

Salomon Intensity 3/4 Tight M galet grey M

Pánske trojštvrťové elastické legíny Salomon Intensity 3/4 Tight M galet grey o veľkosti M ocenia vďaka funkčnosti a dokonalému komfortu každý športovec. Bežecké nohavice vám dodajú skvelý pocit pohodlia a zaistí vám ľahkú svalovú podporu pri náročnom behu v horskom teréne či pri tréningu. Pre väčší komfort sú legíny vybavené širokým lemom v páse, plochými švami a sieťovinou pod kolenami, nechýbajú ani reflexné prvky pre vašej bezpečnosť. Látka nohavíc vyniká svojou ľahkou kompresný funkcií. Ich priliehavý strih vám skvele padne a dokonale obopne nohy.

hlavné prednosti

  • funkčné a komfortné bežecké nohavice
  • skvelý pocit pohodlia pri športe
  • ľahká svalová podpora
  • elastický pás so sťahovacou šnúrkou
  • reflexné prvky
  • unikátna technológia AdvancedSkin ActiveDry zaisťujúce pocit sucha
  • ochrana pred slnečným žiarením
  • vrecká na drobnosti a gélové nápoje

Jedinečná technológia pre pocit sucha a pohodlia

Obsiahnutá unikátna technológia AdvancedSkin ActiveDry funguje na princípe odparovanie potu a vlhkosti od tela smerom k vrchnej vrstve, čím vám zaistí pocit sucha a pohodlia. Zároveň vás chráni pred nežiaducimi účinkami slnečného žiarenia. Elastický pás môžete stiahnuť podľa svojej potreby pomocou sťahovacie šnúrky, pre uschovanie drobností oceníte zadné vrecko na zips či dve vrecká na gélové nápoje. Doprajte si pri behaní úžasný pocit pohodlia a kúpte si tieto špičkové bežecké nohavice.

Doplňujúce informácie:

materiál:
PA 78%, Elastan 22%

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Intensity 3/4 Tight M galet grey M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Intensity 3/4 Tight M galet grey M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salomon intenzitása 3/4 Tight M Galet szürke M.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií