Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue
Cestovný kufor , objem 43 l (veľkosť S), teleskopické, bočné a horné držadlo, 2 kolieska, rozmery 55×40×20 cm, hmotnosť 2500g
Kód:  SPTif0120a Produktové číslo:  5414847854446 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue Predaj skončil

Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue

Dizajnovo premyslený, elegantný kufor Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue si zamilujete a možno vás donúti cestovať ešte častejšie. Jeho hmotnosť sa zastavila na iba 2500 g, takže sa nebudete unavovať vláčením ťažkej batožiny. Veľkosť S je vhodná, ak hľadáte príručnú batožinu. Objem kufra 43 l sa vynikajúco hodí na prepravu každodenných nevyhnutností. Využitý textilný materiál je správnou voľbou pre používateľov, ktorí priamo vyžadujú čo najnižšiu hmotnosť batožiny. Kvôli tomu, že textília umožňuje určité roztiahnutie, by nemal byť problém objem kufra o máličko rozšíriť. Nech už vaše cesty vedú kamkoľvek, kufor Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue je zásahom do čierneho, hneď na prvom stretnutí každého nadchne svojou dokonalou prepracovanosťou a zároveň aj úžitkovými vlastnosťami a ergonómiou.

Poctivý TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Vďaka snahe o bezpečie leteckej prepravy je bežnou praxou, že personál na letisku môže kontrolovať každú batožinu, ktorá sa prepravuje na palube lietadla. Najčastejšie je batožina prehliadnutá skenerom, tu a tam sa však stáva, že treba zničiť zámok. Zámky TSA prirodzene možno otvoriť univerzálnym kľúčom. Nikto okrem kontrolórov sa však do kufrov nedostane, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue prakticky zabezpečíte pomocou malých kotúčikov s číslami a cestovať môžete bez obáv z okradnutia.

Najdôležitejšie vlastnosti kufra Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue

  • Kufor má dvojicu koliesok, ktoré skvele zvládajú obrubníky, dlaždice a ďalšie nerovnosti na ceste
  • Pribalená menovka je neoceniteľná v prípade straty alebo zatúlania batožiny
  • Integrované držadlo uľahčí prevoz kufra po letisku aj inde
  • Dva praktické popruhy sa hodia na ľahkú kompresiu vecí v kufri a ich lepšie usporiadanie
  • Vnútorná deliaca priehradka sa hodí na uloženie nabíjačiek, kníh alebo napríklad kozmetiky

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Objem
43 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
40 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Objem

Objem
43 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
40 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40cm Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Dynamore UPRIGHT 55 EXP LENGTH 40 CM Blue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií