Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal

Zobraziť katalóg
Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal
4,5 2 hodnotení
Cestovný kufor – na kolieskach, textilný, objem 40 l, vnútorná deliaca priehradka, so 4 kolieskami, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, modrá farba, hmotnosť 2,3 kg
Kód:  SPTsam0020 Produktové číslo:  5414847969010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal

Cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal Screen

Kufor s elegantným dizajnom Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Hmotnosť kufra sa zastavila na len 2,3 kg, takže sa na cestách nepotrápite. Textília použitá pri výrobe kufra je najlepším riešením pre cestovateľov, ktorých batožina sa len minimálne preváža v nákladnom priestore lietadla, poprípade si jej bezpečie poistia zabalením do fólie. Vzhľadom k zipsom, ktoré je možné povoliť, môžete objem kufra mierne rozšíriť. Modrá farba kufra predstavuje už len zaujímavý bonus. Nezáleží, kam vaše cesty povedú, cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše od prvého momentu zaujme svojou prepracovanosťou aj funkčnou stránkou a príjemným používaním.

Cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal Screen

Dôležitý TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Kvôli zvýšenému záujmu o bezpečnosť prepravy je obvyklé, že má letiskový personál právomoc kontrolovať celú batožinu. Zvyčajne sa batožina preveruje skenerom, občas sa však musí kontrolór pozrieť dovnútra sám a zámok pritom zničí. Zámky s certifikátom TSA pravdaže umožňujú otvorenie pomocou certifikovaného kľúča. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal bezpečne zopnete trojmiestnym číselným heslom a všetky veci sú razom v bezpečí.

Cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal Bočný pohľad

Základné parametre cestovného kufra Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal

  • Kufor dostal štyri kolieska, pre jeho posunutie ho tak nemusíte naklápať
  • Pridané držadlo vykúzli z kufra skutočne ideálnu cestovnú batožinu
  • Vnútorná deliaca priehradka oddelí drobnosti od zvyšku vecí

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Varianty Samsonite Popsoda SPINNER Teal:

225,80 € - 225,80 €

Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Teal

Cestovný kufor – na kolieskach, textilný, objem 68 l, vnútorná deliaca priehradka, 4 tiché kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, modrá farba, hmotnosť 2,9 kg
Info 225,80 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Popsoda Spinner 55 Teal.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií