Stil Zetor 3

Zobraziť katalóg
Stil Zetor 3
Školský batoh – 3D chrbtový systém, hmotnosť 1.1kg, nosnosť 7kg, objem 17l, vrecká na fľašu rozmery: 37×22×31cm, reflexné prvky
Kód:  HRAif9448 Produktové číslo:  8591577039293 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stil Zetor 3

Vybavte vašu ratolesť do nového školského roka parádnou aktovkou v atraktívnom dizajne s traktorom Stil ZETOR 3. Tento školský batoh vás nadchne predovšetkým svojím vysoko kvalitným vyhotovením, odľahčeným materiálom s priedušným vystužením a ergonomicky tvarovanými chrbtom so širokými ramennými popruhmi s páskami, doplnenými hrudným popruhom. Aktovka Stil Zetor má aj ďalší rad vychytávok, ktoré najmenší školáci určite ocenia. Ako napríklad reflexné prvky, prehľadné vnútorné usporiadanie, pevné stabilné dno alebo vodoodolnosť. Zároveň batoh Stil spĺňa všetky nároky na bezpečné, pohodlné a zdravé nosenie.

Kľúčové vlastnosti školskej tašky Stil Zetor

  • Školská taška s ergonomicky tvarovaným 3D chrbtovým systémom
  • So širokými nastaviteľnými popruhmi s doťahovacím páskami
  • Výškovo nastaviteľný hrudný pás pre optimálne rozloženie záťaže
  • Aktovka s ľahkým zapínaním
  • Odolný, ľahký, pevný a vodotesný materiál
  • Dostatočný priestor s účelným členením
  • Batoh Still Junior Zetor v štýlovom chlapčenskom dizajne
  • Určený pre najmenších žiakov na 1. stupni

Pre zdravé, pohodlné a bezpečné nosenie

Batoh STIL v modernom chlapčenskom dizajne Zetor má ergonomicky tvarovaný 3D chrbtový systém, ktorý spolu so širokými mäkko vystuženými ramennými popruhmi s doťahovacím páskami a hrudným pásom, nastaviteľným podľa výšky dieťaťa, zaisťuje maximálne pohodlie a podporu zdravého vývoja detskej chrbtice aj pri celodennom nosení. Navyše vďaka odľahčenému materiálu sa váha batoha pohybuje okolo 1 kg, je teda minimálnou záťažou pre detský chrbát. Pre bezpečnejšiu cestu do školy je batoh Stil Zetor vybavený radom reflexných prvkov.

Šikovne vyriešený úložný priestor batoha Stil Zetor

Systém ukladania v batohu Stil Zetor bez obáv naplní požiadavky začínajúcich školákov. Veľkosťou vnútorného priestoru bude vyhovovať žiakom zhruba do 3. triedy. Stabilná aktovka Stil Zetor má praktické a prehľadné vnútorné usporiadanie rozdelené pevnou prepážkou a jednu prednú kapsu na zips. Bezpečne tak pojme všetky školské materiály, pomôcky a ďalšie nevyhnutnosti. Po bočných stranách batoha Stil nechýbajú vrecká na fľašu s pitím a iné drobnosti, ktoré treba mať pri ruke. Praktické je aj moderné patentové zapínanie. Aktovka je vybavená magnetom a sa ľahko otvára aj zatvára jednou rukou. Pre ľahšiu manipuláciu má aktovka gumovú rúčku a pútko na zavesenie. Na rube klopy je priehľadná fólia na umiestnenie rozvrhu hodín.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Stil Zetor 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stil Zetor 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stil Zetor 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stil Zetor 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Stil Zetor 3.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií