Steba LB 7

Zobraziť katalóg
Steba LB 7
5 3 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový, 130W, 3 stupne rýchlosti, vhodné pre miestnosti do 25m2, nádoba 6l, regulácia vlhkosti 45-90%, časovač 1-12hod., ionizácia
Kód:  EPV112a Produktové číslo:  LB 7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Steba LB 7

LB 7 je vynikajúci zástupca zvlhčovačov vzduchu z rodiny spoločnosti Stebe, ktorý disponuje vysoko efektívne ultrazvukovou metódou pri spotrebe len 30 W a výstupu pary 250 - 400 ml / h. Zvlhčenie miestnosti znateľne uľahčí dýchanie nielen v prehriatej miestnosti, ale aj ochladené. Páru môžete regulovať v rozmedzí 45 - 90%, v závislosti na zvolenom rýchlostnom stupni alebo funkciu auto.

Nastavenie je veľmi jednoduché a intuitívne. Všetko, vrátane teploty a vlhkosti v miestnosti, vidíte na priestrannom LED displeji. K zmäkčovači dostanete aj praktický diaľkový ovládač, pomocou ktorého ľahko nastavíte všetko čo u zvlhčovača potrebujete, bez toho aby ste museli vstať z gauča. Vďaka systému na zmäkčovanie vody zaistíte predĺženie životnosti vášho zariadenia aj v prípade, že vám doma tečie z potrubia tvrdá voda. Zvlhčovač je navyše vyvedený vo veľmi elegantnom štýle, teda sa nestane jednoduchým praktickým pomocníkom, ale aj ozdobou vašej domácnosti.

Tento unikátny pomocník má tiež funkciu ionizácie. Vďaka tejto technológii sa do vzduchu dostávajú záporné ióny, ktoré napodobňujú letný vzduch po búrke. tieto ióny napodobňujú pocit úplnej sviežosti vzduchu.

Hlavné výhody tohto produktu

  • Antibakteriálny filter
  • Keramický filter
  • Diaľkový ovládač
  • Ionizácie
  • Objem 6 litrov
  • Funkcia auto
  • 3 rýchlostné stupne
  • Časovač

Čistička pomocou vodného a antibakteriálneho filtra zachytáva minerálne látky obsiahnuté vo vode a zabraňuje ďalšiemu rozptyľovaniu týchto častíc. Obsiahnutý nanosilver obmedzuje množenie baktérií a ich následnému šíreniu. Funkcia predohrevu umožňuje zahriať páru na príjemných 40 ° C. Samozrejmosťou je až 12 hodinový časovač, pomôcť ktorého si môžete nastaviť čas začiatku a konca zvlhčovanie napríklad pred spaním. Nádrž má objem 6 litrov, čo je dostatočné pre väčšinu miestností.

Parametre a špecifikácie:

Objem nádrže:
6 l

Plocha pokrytia:
25 m / 2

Výstup pary:
250 - 400 ml / h

Príkon:
30 - 130 W

Vlastnosti:
veľký podsvietený LED display s digitálnym ukazovateľom vlhkosti a teplotou
indikácia prázdnej nádoby na vodu
funkcia predohrev ohreje páru na 40 ° C
3 stupne rýchlosti - regulácia vlhkosti od 45% do 90%
12 hodinový časovač
diaľkové ovládanie
keramický filter
antibakteriálne funkcie

Rozmery:
34 x 24 x 25 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Steba LB 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Steba LB 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Steba LB 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Steba LB 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Steba LB 7.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií