Trust Flex Design Tablet

Zobraziť katalóg
Trust Flex Design Tablet
4,3 14 hodnotení
Grafický tablet pracovná plocha 155x120mm, vrátane bezdrôtového trojtlačítkového pera
Kód:  JS251d Produktové číslo:  16937

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust Flex Design Tablet

Štýlový, ultratenký tablet s protišmykovou zadnou stranou, ideálny na cesty. Na písanie, kreslenie, úpravy videa a pod. máte k dispozícii trojtlačidlové bezdrôtové pero. Ku každému tlačidlu si môžete priradiť rôznu funkciu podľa potreby. Poklepaním perom na tablet vykonáte kliknutie, dvojitým poklepaním dvojklik. Pri pohybe perom nad tabletom pohybujete kurzorom, keď sa dotknete hrotom tabletu začnete kresliť. Pero dokáže rozlíšiť 1024 úrovní tlaku a pomocou ich striedania vykonávať automatickú zmenu veľkosti, farby a ďalšie rôzne nastavenia. Pri použití tabletu pod operačným systémom Windows 7 alebo Vista sa dá využiť funkcia rozpoznávania rukopisu pre prevod rukopisu na text, ktorý môžete potom formátovať ako akýkoľvek iný text.

Parametre a špecifikácie:

Pracovná plocha:
155 x 120 mm

Rozmery:
8 x 196 x 190 mm (vx š xh)

Hmotnosť:
221 g

Dĺžka kábla:
0,342 m

Systémové požiadavky:
Windows 7, Vista alebo XP
USB port

Záruka:
3 roky

Obsah balenia:
Tablet
Pero
2 náhradné špičky pera
Nástroj k odobratiu plátku pera
USB kábel
AAA batéria
CD-ROM
Príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Otázka k: Trust Flex Design Tablet. V popise je, že funguje s WIN7 a WIN Vista... je problém pri WIN8? fungujú po inštalácii SW z CD všetky funkcie alebo to nie je otestované? Sú takéto "tablety" aj s väčšou plochou? 12x15cm môže byť niekedy dosť málo, uvítal by som aspoň štandardný rozmer A4. Vďaka. MT

Diskusia a poradňa k Trust Flex Design Tablet
Príslušenstvo pre Trust Flex Design Tablet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Flex Design Tablet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Flex Design-Tablet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Flex Design-Tablet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Flex Design Tablet.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií