Withings Pulse Ox Black

Zobraziť katalóg
Withings Pulse Ox Black
4,2 5 hodnotení
Fitness náramok bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok, hladina kyslíka v krvi, tepová frekvencia), OLED dotykový displej, micro USB, Bluetooth 4.0, iOS / Android, výdrž batérie až 14 dní
Kód:  FTB002e9m Produktové číslo:  70031601

Withings Pulse Ox Black

Withings Pulse O2 v čiernom prevedení predstavuje zaujímavý monitor aktivít, vrátane vzdialenosti, spálených kalórií, tepovej frekvencie a ďalších. Hodí sa tak pre bežcov, cyklistov, korčuliarov a všetkých, ktorí vyznávajú aktívny spôsob života. Budete mať o sebe podrobný prehľad a sledovaním nameraných hodnôt získate motiváciu pre ďalšie zlepšovanie sa. Všetko sa zobrazuje na OLED dotykovom displeji a batérie udrží Pulse O2 v chode až dva týždne na jedno nabitie.

Športtester zaujme už svojím prevedením, ktoré vám poskytne slušnú variabilitu. Hlavná časť s displejom je totiž oddeliteľná, preto môžete zariadenie nosiť ako hodinky, v klipe za odevom alebo opaskom a ľahko si ho vďaka kompaktným rozmerom strčíte do vrecka. Veľmi jednoduché. Náramok a klip s príjemným silikónovým povrchom, sú samozrejme súčasťou balenia.

Pulse O2 vie monitorovať niekoľko aktivít. Cez deň vám zmeria počet krokov, prejdenú vzdialenosť, množstvo spálených kalórií a dokonca aj výškové prevýšenie. Budete tak vedieť, ako si vediete a získate tak ďalšie motiváciu svoje výkony prekonávať. Bežci ocenia rekapituláciu doterajšej doby a vzdialenosti behu po jednom stlačení tlačidla. Monitor srdcového tepu vám dodá zaujímavé informácie o tom, ako sa zotavujete po aktivite alebo o vašom momentálnom strese. Priložte prst na zadnú časť zariadenia a po pár sekundách sa na displeji ukáže váš pulz . Účinnosť dýchacích funkcií vám vypočíta test hladiny kyslíka v krvi.

V noci si športtester nasaďte na náramok, aby mohol sledovať vaše spánkové cykly. Dozviete sa o kvalite vášho spánku, jeho trvanie alebo prerušenia. Informácie sa zobrazujú na dotykovom displeji samotného zariadenia a pre podrobnejšie štatistiky si údaje bezdrôtovo pomocou Bluetooth zosynchronizuje s niektorou aplikáciou. Kompatibilný je so zariadeniami iOS aj s operačným systémom Android - aplikácií je nepreberné množstvo, stačí si vybrať tú, ktorá vám vyhovuje.


Kľúčové vlastnosti Withings Pulse O2:

  • Meria množstvo aktivít (vrátane vzdialenosti a tepovej frekvencie)
  • Variabilita
  • Jedinečný dizajn
  • Výdrž 14 dní


Parametre a špecifikácie:

Meria:
Počet krokov
Vzdialenosť
Spálené kalórie
Spánkové cykly (trvanie, prerušenie, ľahký a tvrdý spánok)
Hladinu kyslíka v krvi
Tepovú frekvenciu

Variabilita:
Možnosť nosenia ako hodinky
V klipe za opaskom alebo odevom
Možnosť nosenia samostatne (napríklad vo vrecku)

Ďalšie informácie:
Výdrž až 14 dní
Funguje pri teplotách -10 ° C až 45 ° C
Kompatibilita s operačnými systémami iOS / Android

Súčasť balenia:
Withings Pulse
Klip
Náramok (pre nosenie ako hodinky)
Kábel micro USB x USB
Rýchly sprievodca inštaláciou
Zadarmo prístup na účet Withings.com

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Withings Pulse Ox Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Pulse Ox Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Pulse Ox Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Pulse Ox Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings Pulse Ox fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií