WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože čierny 12 dielov

Zobraziť katalóg
WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože čierny 12 dielov
5 1 hodnotení
Sada nožov – kuchársky nôž, nôž na mäso, nôž na pečivo, nôž na zeleninu, nožnice, santoku, sekáčik, univerzálny nôž, vidlička a vykosťovací nôž, materiál čepele oceľ, stojan na nože a ocieľka súčasťou balenia, 12 kusov v súprave
Kód:  WUSSN578 Produktové číslo:  1090171204
WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože čierny 12 dielov Predaj skončil

WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože čierny 12 dielov

Chystáte sa obstarať si súpravu nožov, ktorú využijete na krájanie čohokoľvek? V tom prípade by ste bezpochyby našli využitie pre WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože čierny 12 dielov, ktorá sa uplatní v každej domácnosti. Do tejto súpravy je započítaný kuchársky nôž, nôž na mäso, nôž na pečivo, nôž na zeleninu, nožnice, santoku, sekáčik, univerzálny nôž, vidlička a vykosťovací nôž. Kuchársky nôž je prispôsobený na spracovanie všemožných surovín od náročného delenia mäsa na plátky po krájanie syrov. Nôž na pečivo zvládne nakrájať pečivo bez otravného drobenia, je vhodný ale aj na delenie cesta. S pomocou univerzálneho noža si môžete trúfnuť na suroviny všetkého druhu. Nôž na zeleninu je vhodný na porciovanie zeleniny. Vykosťovací nôž sa hodí na jednoduché vykostenie mäsa. So sekáčikom budete schopní nasekať ovocie, zeleninu aj orechy. Táto čepeľ si poradí s väčšinou potravín, pretože je z pevnej ocele. Súprava obsahuje tiež stojan na nože. S pomocou ocieľky budú vždy ostré. Súprava nožov obsahuje 12 ks nožov.

Rozhodujúce funkcie súpravy nožov WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože čierny 12 dielov

  • Krájanie nikdy nebolo jednoduchšie ako s týmito nožmi
  • V súprave nožov je kuchársky nôž, nôž na mäso, nôž na pečivo, nôž na zeleninu, nožnice, santoku, sekáčik, univerzálny nôž, vidlička a vykosťovací nôž
  • Súčasťou súpravy nožov je tiež stojan na nože a ocieľka
  • Počet nožov v sade: 12

Parametre a špecifikácia

Umývačka na riad
Nevhodné do umývačky Hotovo!
Typ noža
Kuchársky nôž, Nôž na mäso, Nôž na pečivo, Nôž na zeleninu, Nožnice, Santoku, Sekáčik, Univerzálny nôž, Vidlička, Vykosťovací nôž Hotovo!
Materiál čepele
Oceľ Hotovo!
Dĺžka čepele
23 cm Hotovo!
Počet kusov v súprave
12 ks Hotovo!

Typ

Umývačka na riad
Nevhodné do umývačky Hotovo!
Typ noža
Kuchársky nôž, Nôž na mäso, Nôž na pečivo, Nôž na zeleninu, Nožnice, Santoku, Sekáčik, Univerzálny nôž, Vidlička, Vykosťovací nôž Hotovo!

čepeľ

Materiál čepele
Oceľ Hotovo!
Dĺžka čepele
23 cm Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
12 ks Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Stojan na nože, Ocieľka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov
» Všetky stojany na nože

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože čierny 12 dielov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože černý 12dílů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WÜSTHOF CLASSIC Messerblock schwarz mit 12 Teilen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WÜSTHOF CLASSIC Messerblock schwarz mit 12 Teilen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WÜSTHOF CLASSIC Késtartó tömb, fekete, 12 részes.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií